Trafikkommentar v. 1

Saknas er sajt på KIA-index? Kontakta oss så löser vi så att era siffror kommer upp! Schibsted redovisar inte längre följande sajter på KIA-index: Aftonbladet, SvD, Blocket, Hitta, Tv.nu, Omni, Klart, Bytbil och Prisjakt. Utgår ur redovisningen vecka 1 eposten.se och eposten.se mobil. IGN Loading-nätverket, ign.com-svensk trafik, loading.se, se.ign.com samt Portalen (nätverket) och dess 15 sajter listas inte pga taggningsarbete. Careerbuilder listas inte på grund av mätfel.

Flera sajter listas inte på grund av utebliven dataleverans från mätleverantörer, tillhör ni någon av dessa hör av er så ser vi till att få upp era siffror. Uteblivna sajter V1: KyrkansTidning.se, Webbkameror.se, Karriär, Hemverket, BusinessClass.se, Motorvärlden-nätverket, SF Bio, Vibilägare.se, bike.se, husbilochhusvagn.se, Bilgaraget.se