Trafikkommentar v 48 2013

Sydsvenskans webbplats och mobilwebbplats nollas vecka 48 och 49. Anledningen är att det den 26/11 lanserades en ny webbdesign och en helt ny mobilwebbplats. I samband med övergången har inte mätpunkterna registrerat trafik som det ska. Som det ser ut just nu kommer Sydsvenskan återigen synas på KIA-index från och med vecka 50.

Trafiksiffrorna för Talentums samtliga webbplatser är nollade för vecka 48. Det beror på att Talentums statistikleverantör genomför en migrering av den databas där statistik hämtas ifrån. I samband med aktuell flytt av databas kan trafiksiffrorna inte verifieras. Korrekta siffror kommer publiceras på KIA-index när migreringen avslutats.

Bovisions webbplats nollas från vecka 41 och tillsvidare. Anledningen är att det den 8/11 lanserades en ny webbdesign med bakomliggande sajt. I samband med övergången har inte mätpunkterna registrerat trafik som det ska. Som det ser ut just nu kommer Bovision återigen synas på KIA-index från fr.o.m januari 2014.