Missa inte KIA-index seminarium ”Hitta rätt bland klickraketer och Dark social”

Välkommen till KIA-index tredje och avslutande seminarium för vårterminen den 5 juni. Denna gång kommer vi bland annat att grotta ner oss i fenomenet ”Dark social”, som ofta får analytiker att slita sina hår. Som kund hos KIA-index går du utan kostnad.

Dark Social är ett relativt nytt begrepp som innebär social trafik som inte mätverktygen ser som social och som gör att analytiker riskerar att missa viktiga insikter. Hur ska man hantera Dark social och förstå sina besökares beteenden bättre? Antoaneta Nikolaeva, Analyschef Online på Aftonbladet berättar mer. Dessutom gästas vi av Daniel Weilar, vd, för Nyheter24-Gruppen som kommer att berätta om hur de hittar engagerande ämnen och med hjälp av dessa ökar sin läsarkrets via sociala medier. Tobias Eltell och Niklas Briselius, förbundsjurister på Sveriges Annonsörer kommer slutligen att prata om vad lagen säger om användning av material som man inte har upphovsrätt till.

Du läser mer och bokar din plats här