Trafikkommentar v. 52

Saknas er sajt på KIA-index? Kontakta oss så löser vi så att era siffror kommer upp! Schibsted redovisar inte längre följande sajter på KIA-index: Aftonbladet, SvD, Blocket, Hitta, Tv.nu, Omni, Klart, Bytbil och Prisjakt Expressen redovisar bara mobilsiffror V51 & 52 på grund av mätproblem. IGN Loading-nätverket, ign.com-svensk trafik, loading.se, se.ign.com samt Portalen (nätverket) och dess 15 sajter redovisas inte på grund av jobb med taggar.

Flera sajter listas inte på grund av utebliven dataleverans från mätleverantörer, tillhör ni någon av dessa hör av er så ser vi till att få upp era siffror. Uteblivna sajter V52: KyrkansTidning.se, Webbkameror.se, evertiq.se, Karriär, Hemverket, BusinessClass.se, Motorvärlden-nätverket, SF Bio, Vibilägare.se, bike.se, husbilochhusvagn.se, Bilgaraget.se