Veckans KIA-raket: Mello och Let’s Dance gav Hänt nya rekord

Hant veckans raket

Det rådde mobil musik- och dansfest hos Hänt.se i förra veckan

Hänt.se mobila trafik ökade 42 procent på KIA-index under vecka 10, vilket innebär att de slog nytt rekord med 378 000 unika mobila webbläsare och 592 000 mobila sidvisningar. Nyckeln till framgången var att de lyckades pricka in två rikstäckande events.

– Det är oerhört glädjande att se att vårt hårda jobb med nya hänt.se ger resultat. Kursändringen vi gjorde, med start i oktober då vi svängde om till online first, har fallit ut mycket väl och vår publik gillar innehållet. Vi jobbar i det dagliga med att ständigt vara Sveriges mötesplats för alla inom kändis- och nöjesvärlden. Att vi under förra veckan slog nytt rekord i såväl sidvisningar som unika besökare är mycket tack vare ett gediget jobb runt Melodifestivalen och Let´s Dance, säger Tobias Wixtröm, chefredaktör och ansvarig utgivare på Hänt-gruppen.

Är du nyfiken på hur det gick för de andra sajterna på KIA-index? All statistik för vecka 10 hittar du här