KIA-index avslutar samarbete med SIS-index

Alla som tidigare har redovisat siffror från SIS-index till KIA-index kan nu istället få in sina trafiksiffror med KIA-index Google-API.

SIS-index har tidigare levererat siffror för en del sajter, men de har sedan en tid tyvärr slutat att leverera siffror. Vi har försökt att få kontakt utan framgång och måste tyvärr avsluta samarbetet med dem.

Vi har haft en del leveransproblem under det gångna året, men efter vecka 48 upphörde leveransen helt och hållet. De sajter som har drabbats av denna driftstörning ombeds att kontakta KIA-index så kopplar vi upp er sajt med vårt Google-API helt kostnadsfritt och uppdaterar de saknade siffrorna.

De sajter som har drabbats av utebliven dataleverans är följande

Barnsidan.se
Lektion.se
Tidningen Lundagård
Telekom idag
Miljö och Utveckling
Kvalitetsmagasinet
Bobattre.se
Karriär
bilpriser.se
Bilweb.se
Ingenjörsjobb
Mascus
Fokus.se
Bank24.nu
Camping.se