TR Media når storspelarna i Sverige

TR Media består av sajterna Travronden.se, Travronden Bevakning, Spelvärde.se Jokersystemet.se och Överodds.sesom ingår i nätverket TR Media trav och spel.

Nätverket TR Media trav och spel har drygt 50 tusen besökare i veckan och genererar nästan 600.000 sidvisningar per vecka. Hästsporten intresserar många svenskar. Visionen som styr verksamheten är ”Vi får fler att älska trav”. Det är vårt uppdrag – vi ska hjälpa till att sprida travintresset säger TR Medias VD Daniel Livensjö.

Vem är den typiska läsaren eller den som gillar att spela på hästar

Inom vårt nätverk finns sveriges största spelare på trav. Med en nyhetssits, travronden.se, en site med premium speltips, spelvärde.se, bevakningsappen, och reduceringsverktyget jokersystemet.se så når vi de målgrupper som spelar mest på trav i sverige. Jokersystemet är ett reduceringsverktyg för spel på trav men också sportspel som Stryktipset som alla storspelare använder.

Hur ser framtiden ut, kommer ni att satsa på nya saker

I höst lanserar vi en stor satsning på ännu bättre spelinformation på travronden.se. Vi bygger om hela vår backend i samma veva för att kunna erbjuda speloperatörerna innehåll efter spelomregleringen.

Överodds.se är ett nyligen lanserat, ett samarbete med Svenska Spel med fokus på Stryktipset och Europatipset

Vad är det som står bakom framgången för TR Media

Just nu känns det som att energin bubblar på TR Media. Vi förbättrar de produkter vi har idag och vi lanserar nya varumärken för att förbereda oss inför spelomregleringen.

Det är passionen hos medarbetarna som är förklaringen till vår framgång, säger Daniel Livensjö.

Vi har ökat omsättningen och förbättrat resultatet ordentligt de senaste åren. Företaget har aldrig gått så här bra under sin 86 åriga historia.

Daniel Livensjö TR Media