Besöksrekord för Jaktjournalen.se

Jaktjournalen.se slår svenskt besöksrekord för jaktpress

Veckan som gick var händelserik för Jaktjournalens nyhetsbevakning som bra tryck på webben med 136.621 unika webb-besökare, det är nytt rekord för Jaktjournalen som tidigare endast nått upp till drygt 110.000 unika besökare under en vecka.

”Det är fantastiska siffror och ett kvitto på det nyhetsarbete vi gör på webben med Mikael Moilanen som redaktör. Att det är den högsta besökssiffra som noterats för en svensk jakttidning visar verkligen att vi är på rätt väg” säger Daniel Sanchez, chefredaktör på Jaktjournalen.se.

Jaktjournalen.se storsatsar på webben

Daniel Sanchez tillträdde som ny chefredaktör för Jaktjournalen i mitten av november och har sedan dess satsat stenhårt på att öka tidningens nyhetsbevakning på webben.

”Det hade varit roligt om jag kunde säga att det var något magiskt grepp vi tagit till, men det handlar bara om bra jaktliga nyheter, säger han. För två år sedan värvade vi den erfarne nyhetsjournalisten Mikael Moilanen och han är helt klart en drivande faktor till framgången. Vi är ett litet team men vi jobbar hårt för att skapa ett bra och aktuellt flöde för jägarna.”

Det går bra för Jaktjournalen.se allt fler jägare hittar till deras sajt och besökssiffrorna har ökat stadigt under de senaste åren.