Boplats är en marknadsplats för den som letar bostad i Göteborgsregionen.

På vår webbplats hittar du framför allt hyresrätter som annonseras av hyresvärdar i göteborgsregionen. Du anmäler själv ditt intresse för en lägenhet genom webbplatsen. Du hittar alla lediga lägenheter från de kommunala bostadsbolagen i Göteborg och många från privata fastighetsägare. Här finns även studentlägenheter, trygghetsboende och andra bostadsformer för särskilda målgrupper, samt lägenheter från kommunerna i hela regionen.

Kommunfullmäktige i Göteborg har beslutat att marknadsplatsen skall präglas av transparens. Det innebär att det skall vara tydligt vem som kan hyra en annonserad lägenhet, och i de fall de sökande rangordnas av hyresvärden, hur detta går till.

Vi informerar om bostadsmarknaden genom att ordna mässor och informationskvällar där vi presenterar olika bostadsformer och områden, eller där vi bjuder in särskilda målgrupper som till exempel seniorer, studenter, eller villaägare. Målet är att föra samman så många bostadssökande och hyresvärdar som möjligt genom fysiska möten och genom information som skall underlätta kontakterna.

Unika webbläsare

0
Vardag: 0
Helgdag: 0
Jämför webbplatser

Besök

0
Tid per besök: 0
0,0 Besök/unik webbläsare
Jämför webbplatser

Sidvisningar

0
Sidvisning/besök: 0,0
Trafiktrend: 0,00%
Jämför webbplatser