Receptfavoriter.se är en av Sveriges största matsidor med recept skapade och testade av Henrik Mattsson, kock och matskribent.

Alla annonsytor på Receptfavoriter finns att köpa programmatic genom Google DoubleClick Ad Exchange, Keymobile, Holid, Concept Nordics och Magnite.

Vilka besöker Receptfavoriter?
Receptfavoriters besökare är matintresserade från hela Sverige med tonvikt på storstadsregionerna - mest Stockholm, följt av Göteborg och Malmö. Det är mest kvinnor (70%) i ålder 25-34 år (23%). Vidare jämnt fördelad ålder upp till 70+. 70% av besöken är mobil (mest Iphone), 15% tablet (mest Ipad) och 15% desktop (mest Safari följt av Chrome). De är bland annat intresserade av resor, mat, livstil, trädgård, tv, konst, böcker, kändisar, ekologiskt, husdjur, heminredning och boende med mera.

Mer om Receptfavoriter
Sidan startade 2003 av Henrik Mattsson. Henrik har med många års erfarenhet som kock och matskribent. Receptfavoriter är helt oberoende och gratis för besökare. Sidan har runt 4800 recept med bilder.

Receptfavoriter följer Better Ads standard för bättre annonsering. Vidare inhämtar sidan consent för personligt anpassade annonser enligt GDPR. Sidan använder ads.txt så att endast godkända nätverk kan annonsera på sidan. Sidan kör https och är responsiv för mobil och tablet.

Mer om Henrik Mattsson
Henrik är kock sedan 30 år och matskribent. Han är utbildad kock i Marinen och med en fil. kand i måltidsvetenskap från Restauranghögskolan i Grythyttan, Sommelier och medlem i Sommelier föreningen, Sveriges Bartenders Gille samt har dryckesutbildning WSET och medlem i Sveriges Matskribenters Förening, Slow Food, Gastronomiska akademiens vänner, Svenska kockars förening, Jägarexamen med mera.

Unika webbläsare

386 800
Vardag: 0
Helgdag: 0
Jämför webbplatser

Besök

554 565
Tid per besök: 0
1,4 Besök/unik webbläsare
Jämför webbplatser

Sidvisningar

635 671
Sidvisning/besök: 1,1
Trafiktrend: 6,71%
Jämför webbplatser

Unika webbläsare/dag

Mån :0
Tis :0
Ons :0
Tor :0
Fre :0
Lör :0
Sön :0